Støt op om kodeks for god betalingsskik

Vil du på listen over virksomheder, der tilslutter sig kodeks for god betalingsskik? Så vil din virksomheds navn og CVR-nummer blive offentliggjort her på hjemmesiden. Alt du skal gøre er at udfylde og indsende formularen nedenfor. 

  • Opdateret 27. april 2022

Ansvarsfraskrivelse

Der føres på denne hjemmeside en liste over virksomheder, der selv har ønsket at tilkendegive, at de tilslutter sig 'Kodeks for god betalingsskik blandt virksomheder i Danmark'.

Læs kodekset her

Erhvervsstyrelsen gør opmærksom på, at man som virksomhed selv skriver sig på listen, og at styrelsen ikke på nogen måde har foretaget forudgående kontrol af, om virksomheder, der skriver sig på listen faktisk lever op til Kodeks for god betalingsskik på tidspunktet for tilmelding. Erhvervsstyrelsen fører desuden ikke løbende tilsyn med de oplysninger, der fremgår af listen, og om virksomheden lever op til kodeks, ligesom Erhvervsstyrelsen ikke tilføjer, redigerer eller fjerner oplysninger, medmindre der følger en konkret, retlig forpligtelse hertil i domme, eller i lov eller i medfør af lov eller afgørelser truffet på baggrund af lov.   

Det forhold, at man som virksomhed er anført på listen, er således alene et udtryk for, at man som virksomhed selv har ønsket at skrive sig på listen, og ansvaret for de oplysninger, der fremgår på siden og af listen, påhviler således udelukkende jer, som følge af, at I har tilføjet de pågældende oplysninger.  

Erhvervsstyrelsen står ikke inde for indholdet af hjemmesiden og de oplysninger, der fremgår af den pågældende liste over virksomheder, der tilslutter sig førnævnte Kodeks for god betalingsskik. Det samme gør sig gældende for bemærkninger, henvisninger mv., der fremgår af hjemmesiden, ligesom Erhvervsstyrelsen ikke påtager sig nogen form for redaktøransvar.   

Erhvervsstyrelsen fraskriver sig således ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, skuffelser, ulemper samt eventuelle tab, som skyldes brug eller misbrug af oplysninger, der fremgår af siden. Dette gælder også selvom disse skyldes eksempelvis uhensigtsmæssigheder, udeladelser, fejl eller lignende af indholdet på hjemmesiden. Dette gælder også i det omfang, at der på siden henvises - eller er indsat links - til andre hjemmesider mv.   

Erhvervsstyrelsen gør opmærksom på, at der ikke opnås rettigheder ved at være anført på listen, eller at virksomheder, der er anført på listen, derved er underlagt juridiske forpligtelser. Andre fysiske og juridiske personer kan således ikke støtte ret på, at en virksomhed har skrevet sig på listen.  

Erhvervsstyrelsen har ikke hjemmel til at behandle henvendelser eller klager over, at konkrete virksomheder har skrevet sig på listen.  

Virksomhedsoplysninger
Her kan du indtaste din virksomheds navn og CVR-nummer. Oplysningerne vil blive offentliggjort her på hjemmesiden.
Din virksomheds navn vil blive vist på hjemmesiden.
Din virksomheds CVR-nummer vil blive vist på hjemmesiden.
Dine oplysninger
Her kan du indtaste dit navn, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne om dig vil ikke blive offentliggjort på hjemmesiden.

Erhvervsstyrelsen vil i forbindelse med virksomhedens tilslutning til kodeks for god betalingsskik behandle oplysninger om virksomheden samt oplysninger om kontaktpersons navn, e-mailadresse og telefonnummer og virksomhedstilknytning. Oplysninger om virksomhedens tilslutning til kodekset vil samtidig blive offentliggjort på hjemmesiden.  

Læs om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i forbindelse med tilslutning til kodeks

Læs om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser

 

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage: 

Træk dit samtykke til tilslutning til kodeks tilbageDu har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage:

Træk dit samtykke til at få tilsendt spørgeskemaundersøgelse tilbage

 
CAPTCHA
9 + 7 =
Indtast resultatet af regnestykket med tal og klik på knappen 'Støt op om kodeks'.
Dette spørgsmål afgør, om du er et menneske, for at forhindre automatisk indsendelse af spam.